• RESORBABLE DEVICES

  SLU HOLDING INVESTERAR I FORSKNINGSBOLAGET RESORBABLE DEVICES AB

  Resorbable Devices AB står bakom en framgångsrik forskning inom resorberbara polymerer. Företaget har med grundaren Odd Höglund i spetsen utvecklat LigaTie®, ett självlåsande implantat i resorberbart material för säkrare och effektivare kirurgi.
  Läs mer

 • FORSKARE SOM TAGIT STEGET

  MÖT BJÖRN – FORSKAREN SOM TAR STEGET
  När Björn Vinnerås och hans forskarteam i Uppsala arbetar med framtidens hygieneringsteknik och källsortering, finns uppväxten på det lilla lantbruket utanför Nora ständigt närvarande. Läs mer om Björn och hur vi på SLU Holding hjälpt hans forskning att komma närmare marknaden.

  Läs mer

 • VILL DU PRENUMERERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV?

  Vill du ha vårt nyhetsbrev?

  Vårt nyhetsbrev kommer ut 4-6 ggr per år. I brevet berättar vi om om olika forskare och vad som händer på innovationsfronten. Det kan vara en forskningsidé som blivit ett företag, en idé som kommit ut till samhället eller liknande som haft sitt ursprung från SLUs forskare, medarbetare eller studenter.
  Kontakta oss gärna om du har nån idé du vill berätta om.
  Invalid Input
  Please type your full name.
  Invalid email address.

Nu har du möjlighet till anslag för marknadsverifiering av din forskning!

Nu har du möjlighet att söka anslag för att göra en marknadsvalidering av dina forskningsresultat. Genom ett samarbete med Vinnova kan SLU Holding erbjuda medel för att effektivisera processen för användning av forskningsresultat och idéer från forskare, studenter, anställda inom universitet, högskola och forskningsinstitut. Det handlar till exempel om marknadsanalys, nyhetsgranskning och teknisk verifiering. Ansökningarna behandlas löpande och sker i samråd med en innovations- och affärsutvecklare från SLU Holding.

Kontakta oss så berättar vi mer

 © SLU Holding AB •     Almas allé 7, 756 51 Uppsala •  Telefon: 018 - 67 25 35