Innovationsdagen i Skara

Under Innovationsdagen i Skara delades SLU Skara och Sparbanken Skaraborgs innovationspris ut. Priset gick till FarmGuard, som utvecklat ett system som underlättar för lantbrukare att inspektera och underhålla stängsel för nötdjur.

I anslutning till detta höll prisutdelaren Christer Fuglesang en spännande föreläsning om hur rymden bidrar till innovation och hur det fortfarande finns behov av innovationer för att göra livet bättre i den tyngdlösa tillvaron.

Se presentationen av vinnarna och filmen från dagen.

Filmen från Innovationsdagen i Skara

FarmGuard – vinnare av SLU Skara och Sparbanken Skaraborgs innovationspris 2023

 

För mer information

Mats Wiktorsson, innovationsrådgivare SLU Holding
+46 (0)72 209 66 03

 

 

Prisutdelare Christer Fuglesang och Sparbanken Skaraborgs vd Patrik Meijer tillsammans med Emma Lönn och Niclas Düring som representerar vinnarna av innovationspriset 2023.

Foto: Vanja Sandgren. Bilden är fri för publicering i redaktionella sammanhang

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå