SLU:s utbildningar ger unika kunskaper

Grattis till valet av universitet

Är du intresserad av innovationer och hållbarhet, funderar du på att starta eget, eller letar du efter ett spännande jobb vid sidan av studierna? I vilket fall har du kommit helt rätt. SLU Holding erbjuder support till alla vid SLU som vill utveckla sina idéer så att de kommer till nytta för andra.

Läs mer om våra tjänster, events och möjligheter att arbeta som studentkonsult eller studentmedarbetare.

Studentkonsult och studentmedarbetare

SLU Holding erbjuder möjlighet till kvalificerad arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Vill du få användning av din utbildning innan examen, samtidigt som du stärker ditt CV och skapar ett eget nätverk?

Läs mer

VentureLab@SLU

Pluggar du i Alnarp? VentureLab@SLU är skapat för att studentinnovationer och entreprenörskap ska kunna blomma ut kan blomma ut och spridas. Håll utkik efter våra event!

Läs mer

 

Entreprenörskap och start up-tävlingar

Intresserad av att testa din egen affärsidé? Vi är samarbetspartners till Drivhuset och Venture Cup för att ge SLU:s studenter stöd i entreprenörskapsfrågor.

Läs mer

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss via kontaktformuläret– eller hör av dig direkt till någon av våra medarbetare.

Studentnyheter

VentureLab@SLU satsar på SLU:s innovativa studenter

Charles van de Kerkhof är verksamhetsledare för VentureLab@SLU. Som entreprenör och tidigare SLU-student vill han inspirera studenter att och våga satsa på sina idéer.

Läs mer

Studenter vinner SLU Alnarp och Sparbanken Skånes Innovationspris 2023

Grattis Johanna Larsson och Nina Safavi som prisas för sin metod där växter används för att extrahera och stabilisera föroreningar i miljön.

Läs mer

"Rotad & Jordad" tilldelas priset Årets Studententreprenör i Uppsala

SLU-studenterna Rana Toprak och Sanaz Kalantari får Drivhusets pris för sin banbrytande landskapsdesign för ökad ekologisk motståndskraft och lokal självförsörjning.

Läs mer

Kalendarium

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå