VENTURELAB@SLU

Vilka är vi?
VentureLab@SLU är grundat av SLU Holding och arbetar med studentinnovationer och entreprenörskap på SLU i Alnarp. Syftet är att skapa ett ekosystem på campus där entreprenöriella idéer kan blomma ut och spridas.

Vad gör vi?
I vårt ekosystem kan du ta del av inspirerande möten och föreläsningar med framgångsrika företagare med kopplingar till SLU:s kompetensområden. Du får även möjlighet att utveckla dina egna idéer och koncept tillsammans med våra affärsutvecklare. Dessutom får du tillgång till vårt omfattande nätverk av kontakter inom akademi och näringsliv, och vi hjälper dig med finansiering så att du kan verifiera dina idéer.

Kopplingen mellan VentureLab på Lunds universitet och SLU ger studenter från både SLU och Lunds universitet möjlighet att utbyta idéer och tankar inom flera helt olika kompetensområden. SLUs kunskap är värdefull för potentiella start up-företag i Lund, och Lunds studenter bidrar med kunnande inom programmering, företagsekonomi, konstvetenskap och mycket mer.

Läs mer på VentureLab@SLU

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå