Inspirerande dagar på Gowest

SLU Holding deltog i mycket inspirerande dagar på Gowest i Göteborg.
Det gav insikter, nya kunskaper och underbara möten med nya och gamla vänner från startups, änglar och ekosystem.

Tack GrönovationKatam TechnologiesSolEdits och inte minst sciins ab för fint levererad pitch. Nu tar vi med oss detta till kommande projekt med ytterligare många nya bekräftelser på forskningens viktiga roll för att göra skillnad i samhället.

Foto: Mats Wiktorsson/SLU Holding – Matilda von Rosen, pitchar sciiins upplägg för en internationell panel.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå