Är du nästa vinnare av Bona Postulata?

Bona Postulatapriset är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra de uppländska företag som visar stark tillväxtpotential. Det kan vara både mindre och större företag – det är tillväxtpotentialen som avgör. Bakom priset står 14 välkända företag och näringslivsorganisationer i länet som på det här sättet vill bidra till att företag med goda förutsättningar utvecklas och får den uppmärksamhet och draghjälp de förtjänar.
Bona Postulatapriset skiljer sig från andra näringslivspris, bland annat genom att de vinnande företagen får kvalificerad utbildning och mentorer istället för blommor och diplom.

I priset ingår:
• utbildningsplatser vid företagarseminarium
• ökad kompetens inom bland annat aktieägaravtal, arbetsrätt, ledarskapsfrågor, finansiering, riskkapital, marknadskommunikation, redovisning och sociala medier
• inbjudan till återkommande nätverks- och inspirationsträffar
• kostnadsfria konsultationstimmar eller stöd från sponsorer som stöttar priset
• tillgång till ett kontaktnät med experter inom ekonomi, juridik, marknadsföring, ledarskap, organisation, med mera
• medlemskap i ett nätverk med tidigare vinnare och representanter från samtliga sponsorföretag

Bland de företag som nomineras till Bona Postulatapriset utser en jury tio vinnare som belönas med utbildningsplatser och medlemskap i ett unikt nätverk inom affärs- och företagsutveckling.

HUR ANSÖKER DU?
Nominera ditt företag på www.bonapostulata.se.
Nomineringen pågår från slutet av januari till slutet av februari. Priset delas normalt ut i april.
Läs mer på www.bonapostulata.se eller kontakta patrik.rindstal@lindahl.se eller maria.wigenfeldt@pwc.com.

Bakom priset och utbildningsinsatserna står:
Almi, Aspia, Brann, Företagarna Uppsala, Stockholms handelskammare i Uppsala län, Lindahl, Matador Kommunikation, Miab Förvaltning, Nordea, PwC, SLU Holding, Swace Digital, Uppsala kommun och United Spaces.

Priset har delats ut till över 100 företag sedan 1999. Bland tidigare vinnare hittar vi till exempel Daniel Wellington, Disruptive Materials, KitchenTime, Kontigo Care, The Friendly Swede, Turbo Dome Sport Zone och Unibap.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå