Networking breakfast and Short talk in Uppsala

Are you curious about knowledge and members in Green Innovation Park Uppsala?
Come join us at our networking breakfast!

Short talk
*In Swedish*
Innovation, relationsbygge och samverkan i offentlig förvaltning
Möt Maria Tunebjer och Sophia Renemar, chef respektive projektledare vid Region Uppsala Innovation.

Att arbeta innovativt eller bidra till att innovation uppstår kan vara utmanande i en offentlig verksamhet där kärnan är förvaltning, trygghet, ordning och stabilitet. Innovation är viktigt, det är de flesta överens om, men är det lika självklart att alla behöver anta ett innovativt förhållningssätt? Som stödfunktion för innovation arbetar Region Uppsala Innovation med att hitta fungerande processer som kan bidra till att öka innovationstakten i hälso– och sjukvården.

Maria Tunebjer och Sophia Renemar delar tankar, reflektioner och erfarenheter kring arbetet med ett gå från ett nuläge till ett nytt läge. Maria är sjuksköterska i botten, och disputerad inom pediatrik. Sophia har lång erfarenhet av både ledarskap, projektledning och uppstart av nya verksamheter. Hon är pedagog i botten och har kompletterat intresset för pedagogik med studier i retorik och innovation.

När: 1 december, 08.30
Var: Green Innovation Park Uppsala, Ulls väg 29C

 

 

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå