TEAMUP 2023

Välkommen till ett av Drivhusets mest efterlängtade evenemang – TEAMUP!

För studenter
Det är en unik möjlighet för alla deltagare med intresse för entreprenörskap och innovation att utforska och söka efter praktik- och karriärmöjligheter samt eventuella samarbeten.

För start-ups
Är du en start-up-grundare som söker engagerade studenter eller praktikanter att ansluta till ditt team? Ta chansen att presentera din start-up på matchmaking-delen av evenemang. Den 23 november får du chansen att nätverka med talangfulla studenter och alumner från Uppsala.

Vill du även undersöka samarbetsmöjligheter för att stärka ditt team, tveka inte att kontakta Drivhuset på uppsala@drivhuset.se.

När: Årets TEAMUP-evenemang kommer att äga rum torsdag den 23e november mellan 17.30-19.30, och vi kan redan avslöja att det blir större och bättre än någonsin tidigare. Anmälan är nu öppen, och platserna är begränsade, så se till att säkra din plats snabbt!

Var: Drivhusets kontor, Arena Magasin X, Sidenvävargatan 17, Uppsala.

Vi ser fram emot att ses på TEAMUP 2023!

Registrering och mer information finns på Drivhusets hemsida.

 

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå