Välkommen till Uppsala Innovation Day

Vill du följa med in i framtiden?

…till en inspirerande och nytänkande mötesplats – för att knyta nya kontakter, skaffa ny kunskap och blicka framåt. Uppsala Innovation Day är ett event där innovationer, hållbart företagande och investeringar står i fokus med syfte att visa upp och inspireras av regionens spännande innovativa startups och tillväxtföretag. Tisdag den 24 oktober 2023 arrangeras Uppsala Innovation Day – ett event där innovativa affärsidéer lyfts fram, upplevs, utmanas och skapas.

Uppsala Innovation Day sätter fokus på Uppsala som en stad med spännande och innovativa entreprenörer, startups och tillväxtföretag som bidrar till ett mer hållbart samhälle eller har utvecklats på ett hållbart sätt. Till eventet kommer SLU Holding/Green Innovation Park, investerare, affärsutvecklare, etablerade företag och intressenter.

Mer info om Uppsala Innovation Day och biljetter hittar du här!

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå